Atentionare

foto: Adrian Valean

Ski Alpinism Romania. RO este o inițiativă comunitară care doreste sa contribuie la informarea mai bună a oamenilor de munte despre ski de tura, ski alpinism sau ski off piste. Trebuie sa stiti ca tot ce scrie în paginile următoare a fost furnizat cu bună-credință. Cu toate acestea, conditiile de zapada sunt in permanenta schimbare si realitatea din teren poate sa difere fata de cele descrise aici. În munți sunteti responsabili pentru deciziile pe care le luați. Trebuie stiut ca pe munte pericolul exista si depinde de fiecare om care face ture pe munte, indiferent de sportul montan pe care il parctica, sa minimizeze acest pericol.

Majoritatea sporturilor outdoor pot prezenta pericol de accidentare, mai mult sau mai putin grava.
In acest site sunt prezentate informatii legate de sporturi outdoor. Practicarea acestori sporturi se face pe proprie raspundere.
Autorii acestui site nu sunt raspunzatori in cazul in care se intampla accidente ca urmare a utilizari oricarei informatii gasite pe acest site.

Atentie:
Practicarea sporturilor outdoor presupune o pregatire fizica si tehnica corespunzatoare, iar experienta este indispensabila!
Simpla acumulare a unor informatii teoretice nu e suficienta pentru a practica in siguranta aceste sporturi.