Echipament Montura

Jacheta Montura Bright:

Recomandata pentru ture de munte 4 sezoane. Asigura protectia foarte buna la vant. Testata la ski de tura, ski alpinism si alpinism in muntii Fagaras.

Testata si recomandata de Adrian Valean


Material: softshell multi-strat cu rezistență la vant si acoperiere hidrofuga

Greutate: 350gr

Rezistenta la uzura: 5/5

Design si comfort: 5/5

Functionalitate: 5/5

Rezistenta la vant: 5/5

Rezistenta la apa: 4/5

Respirabilitate: 4/5

O jacheta foarte versatila, care poate fi utilizata atat vara in ture de alpinism sau hiking, cat si iarna la ski de tura, ski alpinism. Buzunarele sunt usor de accesat, fermoarele sunt rezistente si sunt usor de utilizat si cu manusile pe mana. Materialul asigura o protectie foarte buna impotriva vantului si este foarte rezistent la uzura. Informatii detaliate pot fi gasite pe site-ul: https://maramontsport.ro/shop/sporturi/jacheta-montura-bright/

Pantalon Montura YARU ELI:

Recomandata pentru ture de munte de iarna sau conditii de frig. Foarte rezistenti la sporturile montane fie ca e vorba de alpinism sau ski alpinism. Testata la ski de tura, ski alpinism si alpinism in muntii Fagaras.

Testata si recomandata de Adrian Valean


Material: softshell stretch multi-strat, cu tratament water-repellent, rezistent la abraziune si rupere

Greutate: 540gr

Rezistenta la uzura: 5/5

Design si comfort: 5/5

Functionalitate: 5/5

Rezistenta la vant: 4/5

Rezistenta la apa: 4/5

Respirabilitate: 5/5

Un pantalon recomandat in special pentru alpinism, dar si pentru ture lungi de ski alpinism sau ski de tura.

Au o constructie foarte ergonomica dintr-un material rezistent, intarit in zona genunchilor si fund, ceea ce ii fac utili si pentru cei care lucreaza in conditii de munte. Are buzunare laterale care pentru mine s-au dovedit a fi foarte functionale. Tehnologia ripstop am testat-o la greu in mai multe din turele pe care le-am facut. Au elemente reflectorizante, ceea ce ii fac sa fie vizibili si pe timp de noapte. Au parazapada integrata in partea de jos din material stretch.

Punct de minus: este lipsa fermoarului in partea de jos ceea ce ii fac mai putin functionali daca ai un clapar de tura mai mare. Pentru modele de clapar de tura light : Scarpa Alien, Dynafit PDG, se poate trage parazapada din material stretch peste si este functional. Pentru un Dynafit TLT 6 de ex parazapada este prea ingusta.

Informatii detaliate pot fi gasite pe site-ul: https://www.alpstationline.it/en_wd/yaru-eli-pants-106204.html

review de Adrian Valean

Don`t copy text!