Oslea hike & ride challenge

Red Bull Oslea Hiride, singura competiție de hike & ride din România, ajunge la a șaptea ediție.

Data: Pe 24 februarie 2020 se dă startul ediției cu numărul 9 a evenimentului Red Bull Oslea Hiride, un concurs de freeride ski și snowboard ce include și partea de urcare a muntelui.

Zona: Competiția se desfășoară în masivul Oslea din munții Vîlcan, jud. Hunedoara. Accesul la locația evenimentului se face pe DN 66A, parcurgând orașele Văii Jiului dinspre Petroșani spre Uricani până în zona Complexului Turistic Cheile Buții.

Organizator: Evenimentul este organizat de asociatia „Clubul Alpin Valea Jiului”.

Referitor la concurs, știm că urcarea pe creasta Oslea nu este una dintre cele mai grele urcări întâlnite la un concurs. Plecarea se face de la cota 1300m, până la nivelul crestei la 1940m altitudine, de unde concurenții dau piept cu coborârea. Deși aceasta nu „dă pe spate” riderii cu experiență, va pune la treabă pe toată lumea, iar când terenul va deveni provocator, veți fi nevoiți să apelați la experiență și îndemânare pentru a „scoate” o linie corect executată și câteva trick-uri spectaculoase.

foto: Competitor in action during the Red Bull Oslea Hireide in Uricani, Romania on February 2017
    • competitia se adreseaza persoanelor cu experienta in freeride
    • concursul este impartit in doua sectiuni – SNOWBOARD si SCHI
  • fiecare sectiune include patru categorii – FEMININ OPEN, MASCULIN OPEN, FEMININ PRO si MASCULIN PRO
foto: Oslea hike & ride challenge

Inscriere: Participantii trebuie sa completeze formularul de inscriere corespunzator categoriei lor (OPEN sau PRO) in perioada 4 decembrie 2017 – 19 februarie 2018, in limita locurilor disponibile (100 x Open si 30 x PRO). Inscrierile se fac pe website-ul competitiei – redbull.ro/osleahiride. Nu se fac inscrieri la fata locului.

Mai știm un lucru. Odată ce ați participat la acest eveniment nu veți uita niciodată muntele Oslea și lumea de acolo. De ce? Pentru că evenimentul adună o comunitate frumoasă de oameni cumsecade, care se simt bine în natură și împărtășesc pasiuni comune. Așa au trecut cei 6 ani de până acum, fără să ne dăm seama.
Noroc bun!

P.S. – vă recomandăm să nu lipsiți de la party

Contact:
https://www.facebook.com/osleahiride/
redbulloslea@gmail.com

Mai multe detalii pe site-ul oficial al evenimentului:

foto: Oslea hike & ride challenge
Don`t copy text!