Ski de tura la Barcaciu

Proiectul nostru pentru promovarea schiului de tura in Muntii Fagaras, cu care deja sunteti familiarizati, a ajuns la a VIII-a editie. in 2018 acesta se va desfasura in perioada 30.03 – 01.04, cu intentia ca ultimul weekend al lunii martie sa ramana dedicat, anual, evenimentului nostru.
Daca inca nu ai descoperit Fagarasul pe schiuri de tura si vrei sa incerci alaturi de o gasca de schiori pasionati, ia-ti in rucsac focile, lopata, sonda, coltarii si nu in ultimul rand DVA ul (echipament obligatoriu pentru toti participantii ) dar si un termos si haine de schimb, pentru ca vom sta afara la altitudini mari cat este ziua de lunga.
In functie de conditiile meteo si de stratul de zapda avem mai multe variante de trasee cu diferite grade de dificultate. Un exemplu de traseu cu dificultate medie este cel care porneste de la Cabana Barcaciu, urca spre creasta principala pe Muchia Scarisoarei, cu coborare pe valea glaciara Puha si intoarcere pe vechiul Drum al Tunurilor.
Acest eveniment nu este un concurs sau curs de schi de tura si se adreseaza celor care au o conditie fizica buna si stiu sa schieze in zapada mare. 
Mai multe detalii puteti afla de pe site-ul cabanei Barcaciu: www.barcaciu.ro
Don`t copy text!